Lexmark Italian HQ

Client Lexmark

Location Milano, MI, Italia

progetto_cmr

Cell, water’s drops , forest, transparencies and colours: these are the basic concepts of the new headquarter of Lexmark.
The path goes through different surroundings, each of them caracterized by the natural element that fits it: the ground that origins everything, it welcomes workers and visitors in the new reception; the forest with the operative and directional offices, represents the habitat and therefore communication; the oasis, pleasant and safe space, arranged for meet and exchange, represent the entry in the commercial area and in the public spaces. In the end the glaciers, simbol of energy saving, welcome the administrative offices, a training room and a break area.
The result is an eco-friendly building that underlines both companies commitment for sustainability and low impact on the environment issues, as reflect by Progetto CMR corporate philosophy and motto “Less Ego, More Eco”.

Photo credits: Beppe Raso

Other projects in: Office

Go to TopBack to PortfolioSearch

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi