Wolters Kluwer

Client Wolters Kluwer Italia

Location Via dei Missaglia, Milano, MI, Italia

Date 2017

progetto_cmr

New headquarters for Wolters Kluwer in Milan, after 35 years: a more compact and efficient structure which necessarily implies a large transformation in the organisation and definition of the new modus operandi. All the employees were consulted and involved in the choices by the architects and by the management of the company and thus fully involved in this change process.

 

The new five-storey headquarters has been designed to facilitate communication between the different departments creating different scenarios in which to work more efficiently and enjoyably. The light, true protagonist of the intervention, highlights the coloured gaps along the corridors which, through large panels, focus on the activities carried out by the company and the editorial products proposed.

 

Photo credits: Andrea Segliani

 

Other projects in: Office

Go to TopBack to PortfolioSearch

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi