Private Villa

Client Private client

Location Tripoli, Libya

Land area 6,000 sqm

Built area 300 sqm

Date 2014

progetto_cmr

A raised house above the ground level provides different visual cues on the water, on the park and on the play area; a stairway, between walls of rough natural stones, opens onto the patio of the outdoor living area that leads to the inside of the house, the pure and white volumes of a timeless architecture.
Upstairs, the night area is volumetrically separated from the lower one and allows access to the terrace overlooking the swimming pool and the green park; the big external pool covered by stones is the diaphragm between the big multi-levels park and the domestic area of the villa: this is the heart of the villa design.

Go to TopBack to PortfolioSearch

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi